Up to date Stock & Pricesfrom 30+ distributors Plus own stock + alternate suppliers Add margins, rules and control over ordering Your Webstore 0,7m products available matched withproduct descriptions + images 1 2 3
See More ...

Over Wortmann AG

Pourquoi choisir WORTMANN AG
1. Expérience : Un succès de plus de 27 ans dans la production et la distribution.
2. Références financières : Solide autofinancement, échéances et en-cours de crédit souples, autres formes de financement.
3. Responsabilité : Plus que 600 collaborateurs en Allemagne et un taux de formation de 20%.
4. Produits : Notebooks, PC, Serveurs, moniteurs LCD TERRA et de nombreux périphériques et composants de haute qualité et de marque.
5. Qualité : Production en Allemagne selon la norme ISO 9001 :2008.
6. Flexibilité : Build-to-Order | Service-to-Order
7. Service: Centre de service en Allemagne, réseau de partenaires de service en Allemagne et dans d’autres pays de l’UE.
8. Rapidité : Assemblage express, envoi jusqu’à 19 heures.
9. Structure de distribution : Indirecte, par le biais de revendeurs et de société de service en ingénierie informatique.
10. Compétences : Conseil, conception, soutien pour les appels d’offres et la mise en oeuvre de projets.


Wortmann AG is al meer dan 27 jaar een succesvolle systeembouwer in Europa en heeft inmiddels meer dan 475 medewerkers en een jaaromzet van 500 miljoen Euro.

Onder de merknaam TERRA verkopen zij PC’s, notebooks, tablets, servers en monitoren.
Wortmann AG werkt uitsluitend met resellers zodat de eindgebruiker kan rekenen op goede service en kennis. Tevens verkoopt Wortmann AG een ruim assortiment aan distributie componenten van diverse A-merken.

Door onze hoge kwaliteit- en service-eisen kunnen de resellers met vertrouwen de TERRA producten aan het assortiment toevoegen.

Over Stock In The Channel

Stock in the Channel werd in 2009 opgericht om wederverkopers te helpen hardware van geautoriseerde distributeurs te kopen en groeide snel uit tot een onmisbare tool voor het Britse kanaal. Stock in the Channel heeft sindsdien zijn diensten uitgebreid en is actief in 22 landen, met meer dan 25.000 geregistreerde klanten in Europa, Noord-Amerika en Australië. Duizenden wederverkopers, VAR's en MSP's maken dagelijks gebruik van de zoekmogelijkheden naar voorraad. De geschiedenis van de oprichters van het werken met e-commerce en webwinkelaanbieding die al snel werd gelanceerd, waarbij de voorraad werd afgestemd op productbeschrijvingen en marges werden toegevoegd aan de inkoopprijs van wederverkopers. Dit werd aangeboden als zowel een datafeed als een kant-en-klare Magento-optie. De onderneming groeit nog steeds en is financieel kerngezond

Stock in the Channel geniet het vertrouwen van meer dan 25.000 IT wederverkopers

Meld u vandaag nog aan om uw gratis demo te boeken

Neem contact op