E-commercie oplossingen voor Platinum Components-resellers, VAR's en MSP's en een marktvergelijkingsservice om voorraad in distributie te vinden.

 • E-Sourcing Zoek alle Platinum Components-voorraden op onze site – plus vele anderen
  Gratis inschrijving
 • E-commercie Verkoop Platinum Components-producten in uw eigen webwinkel – Magento-optie aangeboden
  Meer weten
 • E-inkoop Bestelling van Platinum Components automatiseren via XML, EDI en API
  Meer weten
 • B2B-e-commerceplatform Een totaaloplossing voor B2B IT-resellers
  Meer weten

Platinum Components, opgericht in 2001 is een marktleider in de wereldwijde levering van IT-componenten . Met een klantenbestand verspreid over Europa, Azië en de Amerika's , Platinum blijft de mogelijkheid om een ​​breed scala van producten aan te kopen tegen concurrerende marktprijzen verfijnen. Platinum nu trots bieden hun expertise en concurrerende markt rand binnen de Belgische markt..

Platinum heeft opgeteld meer dan 35 jaar ervaring in de IT- branche. Er is sinds de start van het bedrijf continue groei geweest, wat resulteerde in een omzet van 57 miljoen in 2014. Voeg hieraan toe onze expertise en wereldwijde dekking, en het is duidelijk dat Platinum klanten kunnen rekenen op eersteklas service, uitstekende producten en scherpe prijzen.

Sinds het begin heeft onze focus altijd gelegen op klanttevredenheid. We kunnen u ervan verzekeren dat zakendoen met ons transparant en overzichtelijk is. Ook zijn we altijd op zoek naar mogelijkheden om onze productlijnen uit te breiden en waarderen we uw feedback.

Producten bekijken