Up to date Stock & Pricesfrom 30+ distributors Plus own stock + alternate suppliers Add margins, rules and control over ordering Your Webstore 0,7m products available matched withproduct descriptions + images 1 2 3
See More ...

Over Platinum Components

Platinum Components, opgericht in 2001 is een marktleider in de wereldwijde levering van IT-componenten . Met een klantenbestand verspreid over Europa, Azië en de Amerika's , Platinum blijft de mogelijkheid om een ​​breed scala van producten aan te kopen tegen concurrerende marktprijzen verfijnen. Platinum nu trots bieden hun expertise en concurrerende markt rand binnen de Belgische markt..

Platinum heeft opgeteld meer dan 35 jaar ervaring in de IT- branche. Er is sinds de start van het bedrijf continue groei geweest, wat resulteerde in een omzet van 57 miljoen in 2014. Voeg hieraan toe onze expertise en wereldwijde dekking, en het is duidelijk dat Platinum klanten kunnen rekenen op eersteklas service, uitstekende producten en scherpe prijzen.

Sinds het begin heeft onze focus altijd gelegen op klanttevredenheid. We kunnen u ervan verzekeren dat zakendoen met ons transparant en overzichtelijk is. Ook zijn we altijd op zoek naar mogelijkheden om onze productlijnen uit te breiden en waarderen we uw feedback.

Over Stock In The Channel

Stock in the Channel werd in 2009 opgericht om wederverkopers te helpen hardware van geautoriseerde distributeurs te kopen en groeide snel uit tot een onmisbare tool voor het Britse kanaal. Stock in the Channel heeft sindsdien zijn diensten uitgebreid en is actief in 22 landen, met meer dan 25.000 geregistreerde klanten in Europa, Noord-Amerika en Australië. Duizenden wederverkopers, VAR's en MSP's maken dagelijks gebruik van de zoekmogelijkheden naar voorraad. De geschiedenis van de oprichters van het werken met e-commerce en webwinkelaanbieding die al snel werd gelanceerd, waarbij de voorraad werd afgestemd op productbeschrijvingen en marges werden toegevoegd aan de inkoopprijs van wederverkopers. Dit werd aangeboden als zowel een datafeed als een kant-en-klare Magento-optie. De onderneming groeit nog steeds en is financieel kerngezond

Stock in the Channel geniet het vertrouwen van meer dan 25.000 IT wederverkopers

Meld u vandaag nog aan om uw gratis demo te boeken

Neem contact op