Up to date Stock & Pricesfrom 30+ distributors Plus own stock + alternate suppliers Add margins, rules and control over ordering Your Webstore 0,7m products available matched withproduct descriptions + images 1 2 3
See More ...

Over PSA Parts

PSA Parts heeft ruim 20 jaar ervaring in het leveren van vervangende voeding en oplaad onderdelen voor o.a. computers, laptops, servers, mobiele telefoons, tablets en UPS apparaten.

Door langdurige opgebouwde relaties met onze fabrikanten zijn wij in staat om onderdelen te leveren onder onze eigenmerknaam 2-Power en het bekende merk Duracell. Deze merken zijn 100% compatibel en in vele gevallen uitgevoerd in hogere specificaties dan het originele product.

Hierdoor is PSA Parts één van Europa’s grootste distributeurs van vervangingsonderdelen. Als bewijs van ons streven naar service en kwaliteit zijn we ISO 9002 gecertificeerd en bieden een betrouwbare en veilige online omgeving op onze webshop.


Nous avons plus de 20 ans d'expérience dans la distribution de solutions mobiles pour ordinateurs portables. Nos relations de longue date avec les fabricants de produits informatiques, notre propre marque de produits 2-Power ainsi que les produits Duracell ont fait de nous le leader sur le marché européen de l'énergie mobile.

Comme preuve de notre engagement pour le service et la qualité haut de gamme, nous sommes certifiés ISO 9002 et offrons un service en ligne sécurisé. Tous nos produits sont garantis 12 mois.

Over Stock In The Channel

Stock in the Channel werd in 2009 opgericht om wederverkopers te helpen hardware van geautoriseerde distributeurs te kopen en groeide snel uit tot een onmisbare tool voor het Britse kanaal. Stock in the Channel heeft sindsdien zijn diensten uitgebreid en is actief in 22 landen, met meer dan 25.000 geregistreerde klanten in Europa, Noord-Amerika en Australië. Duizenden wederverkopers, VAR's en MSP's maken dagelijks gebruik van de zoekmogelijkheden naar voorraad. De geschiedenis van de oprichters van het werken met e-commerce en webwinkelaanbieding die al snel werd gelanceerd, waarbij de voorraad werd afgestemd op productbeschrijvingen en marges werden toegevoegd aan de inkoopprijs van wederverkopers. Dit werd aangeboden als zowel een datafeed als een kant-en-klare Magento-optie. De onderneming groeit nog steeds en is financieel kerngezond

Stock in the Channel geniet het vertrouwen van meer dan 25.000 IT wederverkopers

Meld u vandaag nog aan om uw gratis demo te boeken

Neem contact op