Up to date Stock & Pricesfrom 30+ distributors Plus own stock + alternate suppliers Add margins, rules and control over ordering Your Webstore 0,7m products available matched withproduct descriptions + images 1 2 3
See More ...

Over Just Lamps Ltd

‘s Werelds grootste distributeur gespecialiseerd in projector lampen

Specialist (zelfstandig naamwoord) Iemand die zich wijdt aan één onderwerp of één bepaalde tak van een onderwerp

Just Lamps is ‘s werelds grootste gespecialiseerde verdeler van projector lampen. Velen hebben naast andere producten ook projector lampen opgenomen in hun product assortiment. Wij wijden ons exclusief aan projector lampen. En dat doen wij als de beste!

Het resultaat is dat wij op een aantal belangrijke punten verschillen ten opzichte van andere verdelers. Vier voorname 'hoekstenen' onderscheiden ons van anderen.

Uitmuntend - Een excelente dienstverlening die gaat tot in de kleinste details. Omdat wij ons uitsluitend in lampen specialiseren, garanderen wij dat we zorg kunnen dragen voor al uw noden in ons vakgebied.

Betrouwbaar – Bij Just Lamps hoeft U zich geen zorgen te maken of uw telefoontje, email of aanvraag snel wordt beantwoord, of dat uw verzoek om een dringende levering van een lamp ook prompt wordt uitgevoerd. Onze aanpak is simpel - als we zeggen dat we iets gaan doen, doen we het!

Specialisatie – Omdat wij ons uitsluitend met lampen bezig houden, kunnen wij borg staan voor de beste productkennis in de markt door een team van specialisten in uw eigen taal.

Wereldwijd – Met magazijnen en personeel in Noord America, Europa en Azië is Just Lamps een gevestigde globale onderneming. Wij zijn groot genoeg om onze klanten goed te kunnen ondersteunen, maar ook flexibel genoeg om efficiënt en snel in te kunnen spelen op iedere lokale markt.

Just Lamps is vooral succesvol omdat wij ons uitsluitend richten op ons vakgebied; “Lampen”. Wij zijn in staat om volledig aan de behoeften van onze klanten te voldoen, en dat met een service die boven alle verwachtingen uit gaat.

Over Stock In The Channel

Stock in the Channel werd in 2009 opgericht om wederverkopers te helpen hardware van geautoriseerde distributeurs te kopen en groeide snel uit tot een onmisbare tool voor het Britse kanaal. Stock in the Channel heeft sindsdien zijn diensten uitgebreid en is actief in 22 landen, met meer dan 25.000 geregistreerde klanten in Europa, Noord-Amerika en Australië. Duizenden wederverkopers, VAR's en MSP's maken dagelijks gebruik van de zoekmogelijkheden naar voorraad. De geschiedenis van de oprichters van het werken met e-commerce en webwinkelaanbieding die al snel werd gelanceerd, waarbij de voorraad werd afgestemd op productbeschrijvingen en marges werden toegevoegd aan de inkoopprijs van wederverkopers. Dit werd aangeboden als zowel een datafeed als een kant-en-klare Magento-optie. De onderneming groeit nog steeds en is financieel kerngezond

Stock in the Channel geniet het vertrouwen van meer dan 25.000 IT wederverkopers

Meld u vandaag nog aan om uw gratis demo te boeken

Neem contact op