Up to date Stock & Pricesfrom 30+ distributors Plus own stock + alternate suppliers Add margins, rules and control over ordering Your Webstore 0,7m products available matched withproduct descriptions + images 1 2 3
See More ...

Over Integral Memory

Over Integral Memory

Integral is een merk van Integral Memory plc, een bedrijf dat in 1989 in het VK werd geboren tijdens het begin van het pc-tijdperk. Na zichzelf te hebben gevestigd als een toonaangevende geheugenfabrikant, begon Integral in 1999 met de productie van de allereerste geheugenkaarten en USB-drives voor de snelgroeiende digitale markt.

Tegenwoordig produceert Integral Memory een zeer breed scala aan geheugen- en opslagproducten, waaronder; DRAM, geheugenkaarten, USB-drives, Solid-State-Drives (SSD) en industriële geheugenoplossingen. Alle producten worden grondig getest op kwaliteit en compatibiliteit.

Integral opereert vanuit het hoofdkantoor in Londen (ontwerp, R&D en testen) en heeft verkoopkantoren in Frankrijk, Spanje en Nederland. Integral producten worden verkocht door wederverkopers in meer dan 50 landen en worden vertrouwd door grote bedrijven, overheidsdiensten en onderwijsinstellingen over de hele wereld.

Het merk Integral Memory staat bekend om producten die gebouwd zijn op kwaliteit, betrouwbaarheid en geweldige prijzen, waaronder; DDR4-geheugenupgrades, (micro)SDXC-geheugenkaarten, 256-bits versleutelde USB-drives en SSD's met hoge snelheden.

Over Stock In The Channel

Stock in the Channel werd in 2009 opgericht om wederverkopers te helpen hardware van geautoriseerde distributeurs te kopen en groeide snel uit tot een onmisbare tool voor het Britse kanaal. Stock in the Channel heeft sindsdien zijn diensten uitgebreid en is actief in 22 landen, met meer dan 25.000 geregistreerde klanten in Europa, Noord-Amerika en Australië. Duizenden wederverkopers, VAR's en MSP's maken dagelijks gebruik van de zoekmogelijkheden naar voorraad. De geschiedenis van de oprichters van het werken met e-commerce en webwinkelaanbieding die al snel werd gelanceerd, waarbij de voorraad werd afgestemd op productbeschrijvingen en marges werden toegevoegd aan de inkoopprijs van wederverkopers. Dit werd aangeboden als zowel een datafeed als een kant-en-klare Magento-optie. De onderneming groeit nog steeds en is financieel kerngezond

Stock in the Channel geniet het vertrouwen van meer dan 25.000 IT wederverkopers

Meld u vandaag nog aan om uw gratis demo te boeken

Neem contact op