Up to date Stock & Pricesfrom 30+ distributors Plus own stock + alternate suppliers Add margins, rules and control over ordering Your Webstore 0,7m products available matched withproduct descriptions + images 1 2 3
See More ...

Over Flex IT Distribution

Xeptor IT Distribution is de grootste End of Life distributeur in Europa.
We verdelen nagenoeg alle distributie- en fabrieksoverstock van verschillende A-merken.
Hierdoor kunnen we desktops, notebooks, servers, printers en andere hardware met volledige fabrieksgarantie tegen een goedkopere prijs aanbieden.


Xeptor helpt resellers meer marge te maken op IT hardware:
- Xeptor IT Distribution verzorgt betere inkoopprijzen voor New en Renew hardware
- Xeptor IT Distribution helpt met standaardisatie en het langer verkrijgen van spareparts
- Xeptor IT Distribution levert ook hoogwaardig Ex-Lease en refurbished hardware. Hierdoor kan je klant veel besparen op de aanschaf van IT Hardware.

Verder biedt Xeptor IT Distribution volgende diensten aan:
- Opkoop & recyclage van gebruikte apparatuur
- Stockeren, uitrollen en configureren van de hardware
- Leveren van software
- Installeren van software & images
- Verhuur van hardware voor de klanten die voor een kortere periode nood hebben aan hardware


Xeptor IT Distribution garandeert u een grotere winst op hardware en een verbeterde loyaliteit van de eindklant. Met onze kijk op hardware boeken wij en onze klanten al meer dan 15 jaar succes.

Over Stock In The Channel

Stock in the Channel werd in 2009 opgericht om wederverkopers te helpen hardware van geautoriseerde distributeurs te kopen en groeide snel uit tot een onmisbare tool voor het Britse kanaal. Stock in the Channel heeft sindsdien zijn diensten uitgebreid en is actief in 22 landen, met meer dan 25.000 geregistreerde klanten in Europa, Noord-Amerika en Australië. Duizenden wederverkopers, VAR's en MSP's maken dagelijks gebruik van de zoekmogelijkheden naar voorraad. De geschiedenis van de oprichters van het werken met e-commerce en webwinkelaanbieding die al snel werd gelanceerd, waarbij de voorraad werd afgestemd op productbeschrijvingen en marges werden toegevoegd aan de inkoopprijs van wederverkopers. Dit werd aangeboden als zowel een datafeed als een kant-en-klare Magento-optie. De onderneming groeit nog steeds en is financieel kerngezond

Stock in the Channel geniet het vertrouwen van meer dan 25.000 IT wederverkopers

Meld u vandaag nog aan om uw gratis demo te boeken

Neem contact op