E-commercie oplossingen voor Copaco-resellers, VAR's en MSP's en een marktvergelijkingsservice om voorraad in distributie te vinden.

 • E-Sourcing Zoek alle Copaco-voorraden op onze site – plus vele anderen
  Gratis inschrijving
 • E-commercie Verkoop Copaco-producten in uw eigen webwinkel – Magento-optie aangeboden
  Meer weten
 • E-inkoop Bestelling van Copaco automatiseren via XML, EDI en API
  Meer weten
 • B2B-e-commerceplatform Een totaaloplossing voor B2B IT-resellers
  Meer weten

Copaco Belgium is actief in België en Luxemburg als distributeur van ICT-producten voor bedrijven en consumenten. Copaco Belgium is een zogenaamde ‘value-added distributeur’, en is één van de drie erkende distributeurs in België. Copaco biedt zijn klanten een full-serviceplan aan: klanten worden begeleid bij hun orders en transport, en krijgen verschillende financieringsmogelijkheden. Copaco heeft ook een dealer- en eindgebruikers-hotline, biedt on site-service en gaat in op speciale verzoeken van zijn klanten.

Copaco Belgium werd opgericht in 1999. In september 2005 breidde Copaco-D²max zijn activiteiten uit naar Frankrijk met de uitbouw van Copaco France SAS. In 2006 werd Copaco versterkt met de integratie van de distributeur Westcase. Copaco Belgium maakt deel uit van de Copaco-groep die actief is in de Benelux en Frankrijk. Met ongeveer 400 medewerkers levert de groep computers, printers, netwerken, data storage, mobiele telefonie, software, industriële- en consumentenelektronica aan resellers. Daarnaast wordt een breed portfolio aan diensten aangeboden op het gebied van server, storage, mobility, logistic fulfillment en cloud services.

De Copaco promise

Copaco Belgium hecht een groot belang aan de tevredenheid van zijn klanten en heeft daarom een charter opgemaakt met de ‘Copaco promise’. Wij streven er ten alle tijde naar om deze waarden te respecteren bij ieder contact met onze klant. Copaco Belgium belooft aan iedere klant:


Persoonlijk contact
Bij Copaco waarderen we onze relatie met de klant. Iedereen kan ons bereiken via de webshop, telefoon, email, of zelfs door middel van een persoonlijk bezoek van een van onze account managers. Als klant krijgt u een eigen contactpersoon die helpt bij al uw aankopen, vragen en problemen; hoe groot of klein die ook zijn. Samengevat: we beloven een VIP-behandling voor iedereen!


Flexibiliteit & snelheid
Bij Copaco beloven we flexibel te zijn wanneer u daar nood aan hebt. Onze kleine structuur en de expertise van ons personeel laat ons toe om snel te antwoorden op al uw vragen. Hierbij maakt het niet uit als het gaat om een vraag over een product, een speciale levering, technische ondersteuning, een special bid-prijs of een ander probleem.


Service op maat
Bij Copaco begrijpen we dat iedere klant specifieke noden heeft op vlak van informatie, orderafhandeling, logistieke oplossingen, voorraad, beheer van backorders, en rapportage. Als ‘local service provider’ voor Xerox gaan wij veel verder voor u dan een gewone broadline distributeur. We beloven dit te doen voor al onze merken. Ons werk stopt niet bij het ontvangen van bestellingen; we helpen u in uw zoektocht en beslisssing, terwijl we streven voor een win-win. We serve you with a smile!


Kwalitatieve & proactieve logistiek
Bij Copaco beloven we leveringen punctueel te houden en deze iedere dag te verbeteren. We streven naar uitmuntendheid, flexibiliteit en proactiviteit in het geval een probleem zich voordoet. We streven ernaar om een sterk RMA-proces te ontwikkelen, om een grote voorraad te houden en om ons assortiment zo breed mogelijk te maken.

Producten bekijken